Zaměstnanci studia Sabotage oslavují úspěšné uvedení hry Sea of Stars. Jde o jejich druhý projekt po The Messenger z roku 2018. Navzdory tomu, že je jejich tahové RPG s úžasnou pixelartovou grafikou součástí Game Passu a PlayStation Plus Extra/Premium, tak za první den překročilo hranici 100 tisíc prodaných kusů.

Bohužel nevíme, jak si tyhle kopie rozdělily jednotlivé platformy, Sea of Stars je dostupné pro PC, poslední dvě generace konzolí Xbox a PlayStation a Nintendo Switch. Nicméně, Sabotage uvedlo, že počítá pouze prodeje. Do tohoto čísla tedy není zahrnuto bezplatné stažení prostřednictvím Game Passu a PS Plus.

Vývojáři na Sea of Stars začali pracovat na konci roku 2018 a jde o mnohem ambicióznější a nákladnější projekt, než je jejich předchůdce. Hru spolufinancovali hráči, na Kickstarteru se tehdy vybralo 1,6 milionu eur.

Fyzické kopie hry dorazí začátkem roku 2024. Na Steamu je nadále dostupné demo.

Sea of Stars je tahové RPG inspirované klasickými tituly. Vypráví příběh dvou Dětí slunovratu, které spojí síly Slunce a Měsíce, aby odrazili monstrózní výtvory zlého alchymisty známého jako The Fleshmancer.