Poslední šance pro Fallout 76. Bethesda příští týden vydá bezplatnou aktualizaci Wastelanders, která má tohle post-apokalyptické masivně multiplayerové RPG změnit, respektive vylepšit. Vývojáři mluví o stavu, v němž hra měla být v době svého spuštění, tedy před dvěma roky.

Důležitou novinkou jsou NPC postavy, dialogy, nové příběhové mise nebo dvě znepřátelené frakce. Hráč se v misích bude moci rozhodnout, zda pomůže osadníkům nebo se přikloní na stranu banditů. Jak jistě očekáváte, tato rozhodnutí budou mít trvalé důsledky a ovlivní celý svět.

„Ve Fallout 76: Wastelanders se lidé vracejí do Západní Virginie. Dvě soupeřící frakce zde bojují o převahu, zatímco na světlo světa vycházejí tajemství Západní Virginie. Osadníci přicházejí s vidinou nového domova, zatímco nájezdníci je hodlají vykořisťovat. Pusťte se do nového úkolu pro správce, utvářejte spojenectví se soupeřícími frakcemi a odhalte pravdu ukrytou v horách,“ popisuje rozšíření vydavatel.

Dnes se můžeme podívat na nový trailer (úplně nahoře). Ten nám dává lepší představu o tom, jak bude aktualizace Wastelanders vypadat v akci. V traileru vidíme nový obsah, včetně zbrusu nové osady. Krom toho všeho budou součástí i nové a staré předměty.

Update Wastelanders měl původně vyjít 7. 4., ale z důvodu koronaviru byl odložen a pro PC, PlayStation 4 a Xbox One verze hry bude dostupný od 14. 4., včetně Steam verze, na kterou mohou všichni s hrou na Bethesda.net Launcheru přejít do 12. 4. Stačí propojit Steam s Bethesda.net Launcherem.