Fanoušci Ubisoftu se těšili především na představení nových titulů, studio nám ale odhalilo i řadu aktualizací do těch současných. Jde konkrétně o nové sezóny, události a rozšíření. Tak se pojďme podívat na to, o co všechno budou hry obohaceny.

Do středověké akce For Honor, která si zakládá na rychlých útocích a jejich kombinacích, míří nová sezóna s názvem The Demon Dagger. Ta nás vezme do Japonskem inspirovaného prostředí, kde nás čekají krásné památky, ale také zlo číhající v bažinách. Upoutávka dále láká na kruté souboje mezi ostřílenými válečníky.

For Honor bude obohaceno o novou sezónu už 15. 9., dva dny předtím tvůrci odhalí podrobnosti. 

Nová sezóna míří i do závodního titulu s otevřeným světem The Crew 2. Ačkoliv si na zimu budeme muset ještě nějaký ten měsíc počkat, v The Crew 2 dostaneme možnost vyzkoušet si náročné jízdy na kompletně zledovatělé silnici už zanedlouho. A samozřejmě nebudou chybět ani nové automobily a události. Dominion Frozen do hry dorazí už 14. 9. 

Prostředí bezplatné 2D bojovky Brawlhalla navštíví dva hrdinové ze světa Castlevanie, série akčních hororovek. Jde konkrétně o napůl-upíra Alucarda, jenž bojuje s dlouhým mečem, a neohroženého lovce upírů Simona Belmonta, který je vybaven bijákem. Brawlhalla obdrží tuto novinku 19. 10.

Sportovní titul Riders Republic, který vyšel teprve v minulém roce, se vrhne do nové sezóny ve volném stylu. Hráči se budou moci vrhnout do zbrusu nové kampaně s koly BMX, která jsou pro kaskadérské jízdy v městských ulicích jako dělaná. Sjíždění zábradlí, schodů, ramp… zkrátka téměř vše, co si dovedete představit, půjde dělat v novém hřišti Area 52. Kolekce oblečení bude rozšířena třeba o kousky značky Vans. Nová sezóna Freestylin bude dostupná od 14. 9.

Riders Republic si navíc můžete zdarma zahrát na konzolích PS4 a PS5, a to až do 15. 9. Uživatelé Xboxu si titul mohou užít do 12. 9. v případě, že mají předplacenou službu Xbox Live Gold a PC hráči si mohou titul zkusit přes Ubisoft+, který je zdarma až do 10. 10. Více podrobností zde.

Budovatelská strategie Anno 1800, kterou si můžeme zahrát sami, v režimu PvP nebo s přáteli v rámci kooperace, bude rozšířena o nové DLC s názvem New World Rising. Vývojáři slibují, že v něm přivítáme novou vrstvu obyvatel, která dosud nebyla k vidění. Slibují i žádanou funkci – nově objevené ostrovy mají nabídnout klíčové stavební prostory pro další rozšíření říše. Více podrobností momentálně nemáme, víme jen, že DLC dorazí letos v zimě.