Studio Respawn prozradilo první podrobnosti o nadcházející aktualizaci Emergence. Update do Apex Legends přinese novou legendu jménem Seer, hodnocené arény a další obsah.

Emergence vyjde 3. 8. letošního roku a největší novinkou je legenda Seer. O té toho prozatím moc nevíme, ale filmový trailer Metamorphosis naznačuje, že se Seer narodil ve špatném znamení, což mu dává zvláštní schopnosti. Respawn zmiňují jeho oko umělce. Spekuluje se, že bude schopen vidět věcí, které ostatní legendy nevidí, podobně jako Bloodhound a Loba. Také má svítící modré mikrodrony, které vypadají dost děsivě, takže si na ně dejte pozor.

Dalším na seznamu je nová zbraň Rampage LMG zastupující lehký kulomet podobný Devotion a Spitfire. Těšit se můžete také na režim Ranked Arenas, jenž umožní hráčům se vůbec poprvé stát Apex Predátory jak v základním battle royale módu, tak v režimu 3 v 3 Arenas.

Přečtěte si také: Apex Legends míří na mobily

Jak je zvykem, Emergence přichází s novým battle passem doplněným o exkluzivní skiny. Obrázek World's Edge na oficiálních stránkách hry ukazuje zřejmě arénu s modrou oblohou, kterou jsme od třetí sezóny neviděli. Vypadá to, že z mapy byl odstraněn orientační bod Train Yard.

Filmový trailer Metamorphosis vznikl ve spolupráci s oceňovaným ilustrátorem, animátorem a režisérem Robertem Valym, podílel se na Tron: Uprising a Love, Death & Robots.

Další informace o Apex Legends budou následovat 22. 7. na EA Play Live, kde se dozvíme i datum vydání nové sezóny pro PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch verze hry.