Na konci listopadu loňského roku vývojáři Cult of the Lamb naznačovali novou aktualizaci, která se zaměří na hříchy těla. Už víme, že se jmenuje Sins of the Flesh a vyjde 16. 1. tohoto roku pro všechny verze tohoto indie hitu.

Hráči Sins of the Flesh přezdívají sexuální update a nejsou daleko od pravdy. Tahle největší a nejhříšnější aktualizace, jak ji tvůrci popisují, přinese nový systém postupu vašeho kultu. Vaši nejvěrnější následovníci budou moci následovat vaši hříšnou cestu. Pokud se rozhodnete pro cestu hříchů, vaši stoupenci si budou libovat v obžerných rituálech, marnivých stavbách a hněvivých naukách.

Na vaše následovníky čeká také nová budova krejčího. Každý kultista může nosit vlastní oblečení. Na výběr bude až 23 různých stylů. Naopak o kacíře se postaráte novou zbraní nazvanou Blunderbuss.

Vývojáři se inspirovali hrami Pokémon a The Sims. Díky tomu si Cult of the Lamb udržel věkové doporučení T (Teen), takže nečekejte žádné divy. Choulostivá místa zakrývá fíkový list.

Pak jsou tady lesklá hovínka, jež mohou přinášet plodnou úrodu. A pokud se dva milenci hodně milují, mohou najít vejce, pečovat o něj, aby se vylíhlo, a pak potomka přidat do kultu.

Na závěr se vydavatelská společnost Devolver Digital pochlubila prodeji. Cult of the Lamb má na kontě více než 3,5 milionu prodaných kopií ve verzích pro PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch.