Začala se projevovat akvizice Activisionu Blizzard? V nejnovější nabídce Free Play Days nabízí Microsoft majitelům konzolí Xbox Series X/S a Xbox One možnost zahrát si mimo jiné Diablo 4. V RPG rubačce můžete strávit deset hodin.

Společně s Diablem 4 jsou do neděle (22. 10.) dostupné ještě hry NBA 2K24, Lawn Mowing Simulator a Hokko Life. K těm už je ale nutné, abyste byli aktivními předplatiteli služby Xbox Game Pass Ultimate, případně Xbox Game Pass Core.

V Diablu 4 před několika dny začala druhá sezóna, která by měla hráče přimět k návratu do pekla. Obsahuje novou příběhovou linku s upíry.

NBA 2K24 je klasické pokračování basketbalové série od společnosti 2K Games, od hraní vás může odradit důraz na mikrotransakce. V Lawn Mowing Simulatoru si naopak odpočinete a zrelaxujete při sekání zahrady na britském venkově. K dispozici máte více vybavení, včetně speciálních sekacích traktůrků. S nimi bude sekání rozlehlého zámeckého areálu sranda. Nebo ne?

Na stejnou notu hraje Hokko Life. Tady vyskočíte z vlaku do nového života ve vesnici Hokko, kde převezmete starou dílnu a s kladivem a barvami v ruce je na vás, jak tichou vesnici probudíte k životu. Vše má záležet na vaší kreativitě.