Poněkud tajemná multiplayerová first-person střílečka Concord od Firewalk Studios pro PlayStation 5 a PC se má detailně odhalit velmi brzy. To zapadá do stupňujících se spekulacích o State of Play. Prezentace PlayStationu se má údajně konat ve středu 31. 1. 2024.

Concord na State of Play očekává spolehlivý dataminer a insider billbil-kun. Kromě prvních záběrů přímo z akce se máme dozvědět první podrobnosti, včetně všech (nebo některých) postav. Billbil-kun také odhaluje silnou inspiraci u Strážců Galaxie od Marvelu.

Concord byl představen v květnu loňského roku a vyjde letos na PS5 a PC, ale dosud o hře toho moc nevíme. Stojí za ní bývalí vývojáři Call of Duty, Destiny, Titanfall, Apex Legends nebo Halo, které v roce 2023 koupila Sony.

Concord má definovat, že každé přihlášení je začátkem nového dobrodružství a každý zápas je příležitostí pro nový příběh. Máme se dočkat jedinečného universa plného živých světů a bohatého obsazení barvitých postav.

Billbil-kun minulý týden prozradil, že na State of Play se ukáže Death Stranding 2 – On The Beach a nová verze Until Dawn. Dnes další insider informoval o jiných titulech, včetně Judas od tvůrce BioShocku nebo remaku Silent Hill 2.