Poslední bezplatnou hrou na Epic Games Store v rámci Mega výprodeje je taktický RPG titul Marvel’s Midnight Suns od tvůrců série XCOM. Předtím Epic rozdával krvavou středověkou akci Chivalry 2 a jako první Farming Simulator 22.

Na vyzvednutí Marvel’s Midnight Suns máte čas do 13. 6. 2024. Potom bude zdarma balíček Duke Ravengard's Champions of Renown pro free-to-play hru Idle Champions of the Forgotten Realms a Redout 2.

V Marvel’s Midnight Suns se stanete Lovcem, legendárním zabijákem démonů, který vede tým superhrdinů a bojovníků s nadpřirozenými schopnostmi čelících apokalyptickým hrozbám. Hra vyšla v prosinci 2022 a my jsme o ní v recenzi napsali:

„Midnight Suns je titul, který se nedá jednoduše popsat a ani doporučit. Jde o svéráznou kombinaci funkčního a návykového soubojového systému založeného na kartách s něčím, v čem jsou vidět náznaky her jako třeba Fire Emblem. Budování vztahů s hrdiny Marvelu je důležitou součásti tohoto titulu a vývojářům se, když nic jiného, musí nechat, že se do něčeho takového pustili. Je spousta věcí a aspektů, které by šlo méně i výrazně vylepšit, ale kolem a kolem jde o hru, která si jde vlastní cestou, a ti, pro které je určená, mají před sebou desítky hodin zábavy.“