Prodeje Call of Duty: Vanguard jsou pod očekáváním Activisionu a společnost poprvé v historii této známé série přichází s dvoutýdenní bezplatnou zkušební verzí multiplayeru. Během této doby si budete moci vyzkoušet vybraný obsah.

Od 30. 3. do 13. 4. 2022 si budete moci zahrát multiplayer Call of Duty: Vanguard na nových středně velkých mapách Casablanca a Gondola. První je zasazena do marockého tržiště, zatímco na Gondole se můžete svézt lyžařským vlekem a cestou si připsat několik zabití.

Skrz zkušební verzi budete mít přístup také k novému režimu Arms Race s velkou mapou zasazenou do Alp, obojí je dostupné v rámci aktualizace druhé sezóny s názvem Reloaded. Vaším cílem je dobýt všechny základny. Po smrti se můžete znovu objevit na již obsazené základně a na nákupních stanicích si koupit další zbraně, schopnosti a vozidla. Peníze získáte zabráním bodů a zabíjením nepřátel.

Activision dále láká na rozmanitý playlist s nejoblíbenějšími mapami. Vše bude dostupné na PC, PlayStationu 5, PlayStationu 4, Xboxu Series X/S a Xboxu One.