Redakce Indiana měla možnost zúčastnit se ještě před akcí Ubisoft Forward rozsáhlé prezentacem, během níž jsme viděli přibližně 30 minut záběrů z hraní Star Wars Outlaws, nové akční adventury od studia Massive Entertainment (The Division, Avatar: Frontiers of Pandora). Na rozdíl od pohledu na preview verzi nového Avatara jsme si chystaný výlet do předaleké galaxie nemohli sami zahrát, přesto jsme toho nepřímo zažili tolik, že vám můžeme nabídnout první dojmy.

Ačkoliv jsme byli opakovaně upozorněni na to, že se díváme na nehotovou verzi hry, příběh darebačky Kay Vess a jejího zvířecího společníka Nixe při prezentaci působil jako výrazně nedotažená míchanice mnohokrát viděných mechanik a herních prvků. Proto se novinky, kvůli kterým bychom se na Star Wars Outlaws měli těšit, hledaly docela těžko. A to i z pohledu vrchního redakčního Star Wars fanatika.

Bude nakonec s tvůrci z Massive Entertainment mocná Síla a zapůsobí finální produkt lépe? To budeme moci zjistit už za několik měsíců. Pokud si předobjednáte některou z dražších edic Star Wars Outlaws ve verzi pro PC, PlayStation 5 nebo Xbox Series X|S, díky prioritnímu přístupu pro majitele těchto edic pro vás platí datum vydání 27. srpna/augusta 2024. Ostatní si musí počkat na 30. srpna/augusta 2024.