V italském studiu Milestone nezpomalují a opět potvrzují, že během roku dokážou vydat více her. Letos se jim povedlo vydat už Monster Energy Supercross: The Official Videogame 4, MotoGP 21 a Hot Wheels Unleashed. Další na řadě je pokračování oficiálních motokrosových závodů.

MXGP 2021 dorazí 30. 11. 2021 na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One. Tisková zpráva láká na zbrusu nový režim kariéry, který je ještě realističtější a napínavější při vaší cestě na vrchol šampionátu. V kariéře si můžete vytvořit vlastní tým nebo se rozhodnout připojit k oficiálního týmu od kategorie MX2. Vaše výsledky v kariéře ovlivní postup hrou a také smlouvy, které můžete podepsat s týmy a sponzory.

Tvůrci tvrdí, že v MXGP 2021 je všechno mnohem realističtější. Samozřejmostí je více než 40 jezdců a všechny oficiální motorky a týmy sezón MXGP a MX2 2021. K tomu ještě všichni sponzoři, vybavení a tratě letošního šampionátu.

Dalším lákadlem jsou čtyři legendární tratě. Své kvality motokrosového závodníka budete moci předvést na okruzích Ottobiano (Itálie), Ernée (Francie), León (Mexiko) a Agueda (Portugalsko), které najdete v singleplayeru i multiplayeru.

Vylepšení dozná také editor tratí s různými typy terénů, variabilní výškovou mapou a novými nástroji.