Italské studio Milestone vyslyšelo fanoušky a do letošního dílu MotoGP přidá trh jezdců. Tato funkce má prodloužit životnost a znovuhratelnost, protože se soupisky budou měnit v každé sezóně. Díky tomu hráči najdou každý rok nové vzrušující výzvy a scénáře, které mohou zažít. Možnosti jsou nekonečné, jelikož jak umělá inteligence, tak hráči mohou být v průběhu sezóny vybrány, aby změnili tým.

Stejně jako ve skutečném životě budou výkony určovat, jakou nabídku obdrží. Nedosažení cílů současného týmu může ohrozit místo pro příští sezónu a donutit hráče přijmout nabídky od menších stájí. Naopak skvělé výkony budou odměněny smlouvami od špičkových týmů. Důležité je, že vše výrazně ovlivní chování hráčů na trati i mimo ni. Rivalita s ostatními jezdci i lajky a odpovědi na fiktivní sociální síti budou podněcovat fámy o možných přestupech

Kromě trhu s jezdci nabídne MotoGP 24 propracovanou grafiku, fyziku a rozsáhlé možnosti přizpůsobení, které fanoušci od této série očekávají. Hra zahrne všechny oficiálně jezdce a tratě sezóny 2024 pro kategorie MotoGP, Moto2 a Moto3 a také mistrovství světa FIM Enel MotoE.

MotoGP 24 vyjde 2. května na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One a Nintendo Switch.