Ani v letošním roce nadšenci motocyklových závodů nepřijdou o svou dávku vzrušení. Italské studio Milestone oznámilo MotoGP 21. Hra dorazí 22. 4. 2021 na PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch a PC. PC verze se bude prodávat na Steamu a Epic Games Store.

MotoGP 21 zahrne oficiální sezónu letošního roku a vývojáři kladou důraz zejména na vylepšenou umělou inteligenci protivníků na trati skrz neurální AI. Druhou důležitou novinkou je obohacený a vylepšený systém kariéry, aby byl zážitek pohlcující. Tvůrci připravili nové funkce na trati i mimo ni pro budování nejúspěšnějšího týmu v historii tohoto sportu, včetně personálních povinností.

Přečtěte si také: MotoGP 20 přináší vítanou změnu do závodního žánru

Milestone lákají na simulaci odpružení a teploty brzd. Po srážkách či nehodách bude muset jezdec přiběhnout ke své motorce a zvednout ji - v minulosti se závodník objevil na stroji.

Také dojde ke zvýšení limitu v online bojích. Na trati bude moci nyní soutěžit až 22 hráčů, v předešlých dílech to bylo 12 hráčů.

Milestone uvádějí, že na konzolích nové generace si MotoGP 21 užijete v dynamickém rozlišení 4K při 60 snímcích za sekundu. Díky rychlému SSD disku bude velmi zkrácena doba potřebná pro načtení hry i jednotlivých závodů.