Studio NetherRealms o víkendu na Comic-Conu v San Diegu oznámilo obrovské rozšíření pro Mortal Kombat 1. Hráči brutální krvavé bojovky se mohou těšit na rozšíření příběhu, stejně tak na nové postavy. Mimo jiné dojde na Barbara Conana.

Expanze se jmenuje Khaos Reigns a přinese novou příběhovou kampaň a šest nových postav. Společnosti NetherRealm Studios a Warner Bros. Games si v tomhle věří a budou přídavek prodávat za 50 eur (1419 Kč na českém PS Store) pro PC, PS5 a Xbox Series X/S a 40 eur (949 Kč) pro Nintendo Switch. Ve všech případech vyjde 24. 9. 2024. Pokud jste si právě řekli, že o nový příběh nemáte zájem, ale chcete nové postavy, tak bohužel. Kombat Pack 2 se dle všeho nebude prodávat samostatně.

To bychom měli jednu věc. Khaos Reigns se bude odehrávat po událostech Mortal Kombatu 1. Nelítostný titán Havik z jiné alternativní časové linie vede nebezpečnou hrozbu s cílem uvrhnout říši do Khaosu. Liu Kang musí znovu zmobilizovat šampiony a věřit svým nepřátelům, aby tuhle velkou hrozbu porazili. Pokud se jim to nepodaří, Nová éra se propadne do anarchie.

U této příležitosti se vrátí bojovníci Noob Saibot, Cyrax a Sektor z universa Mortal Kombatu. Později je doplní Ghostface (z filmové série Vřískot), T-1000 (Terminátor 2) v podání Roberta Patricka a Barbar Conan s podobiznou Arnolda Schwarzeneggera.

V rámci tohoto všeho dojde ještě na bezplatnou aktualizaci Animality s populárními zvířecími fatalitami, které debutovaly v Mortal Kombat 3. Kvůli restartu série je v tom teď chaos, ale Mortal Kombat 3 vyšel už v roce 1995. Je záhadno, že od té doby se neobjevily. Každopádně, všichni bojovníci se před fatalitou promění ve své duchovní zvíře a roztrhnou protivníka. Na konci čtyřminutového traileru můžeme vidět například hrocha, gorilu, kostru dinosaura, dva vlky nebo škorpiona.

Při čekání na všechny tyhle novinky obdrželi hráči Mortal Kombat 1 ikonický skin Scorpiona z roku 1995. Za předobjednávku Khaos Reigns získáte ještě čtyři další skiny: Wedding Scorpion, Ultimate Mortal Kombat 3 Sub-Zero, Empress Mileena a Ultimate Mortal Kombat 3 Noob Saibot.