Ani dnes nezapomínáme na naše Stručně. Zaměříme se na představení konceptu elektromobilu od Sony, dozvíte se o zpětné vazbě pro Nioh 2, že Overwatch 2 vyjde zřejmě letos a další zprávičky.

- Nioh 2 bude díky hráčům lepší hrou. Vývojáři využili zpětnou vazbu z veřejné bety a vylepšují všechny aspekty tohoto náročného samurajského RPG titulu. Konkrétně se tvůrci podívali na obtížnost a usnadnění útoků. Dále upravili tutoriál, plynulost hry, ovládání kamery, chování nepřátel nebo zlepšili uživatelské rozhraní. O všem se rozepsali na PlayStation Blogu.

- MacOS a Linux verze strategie Total War: Warhammer 2 obdržely dodatečný balíček The Shadow & The Blade, který už je nějakou dobu dostupný pro Windows verzi hry. O port se postaralo studio Feral Interactive.

- Místo PlayStationu 5 představila Sony na CES 2020 v Las Vegas Vision-S. Jde o koncept elektromobilu. Prostřednictvím něho chce Sony prezentovat rozmanité výhody japonského technického konglomerátu. Vůz má 33 různých senzorů, které mají vliv na jízdní komfort. Futuristický design si můžete prohlédnout sami. Auto má jinak 400 kW, maximální rychlost 240 km/h a z nuly na 100 km/h to má zvládnout za 4,8 sekundy. Je ale otázkou, zda se Vision-S bude někdy vyrábět a prodávat.

- Fanoušci Pokémonů pozor, už ve čtvrtek o půl čtvrté odpoledne našeho času proběhne nový Pokémon Direct od Nintenda. Je to brzy po vydání her Pokémon Sword a Shield, což by mohlo naznačovat možné aktualizace hry, případně nějaký nový dodatečný obsah. Nintendo slibuje akorát plno nových informací ze světa Pokémonů. Naladit se na něj můžete zde.

- Další změna na oficiálních stránkách studia Frictional Games, která indikuje, že tvůrci hororů SOMA a Amnesia se chystají oznámit novou hru. Záhadná animace, která se objevila před pár dny, je téměř dvakrát tak velká. Zdá se, že postupně roste. Původně malý bílý objekt připomínal neuron, nyní spíše buňku organismu.

- Overwatch 2 vyjde v letošním roce, napsal na sociální síti brazilský PlayStation. Poté ale tweet zmizel. Blizzard doposud nepotvrdil, že hra dorazí v roce 2020, ale je to dost pravděpodobné.

- Redakce Digital Foundry se detailněji podívala na čip konzole Xbox Series X, konkrétně na fotku, kterou před pár dny zveřejnil Phil Spencer. Podle všeho jde o největší procesor, jenž byl dosud pro konzoli vyroben/použit. Procesor má být o zhruba o 13 procent větší než čip u Xboxu One X.

- Nintendo ještě jednou. Americká pobočka se pochlubila, že hráči Super Mario Maker 2 nahráli na server již 10 milionů různých levelů. Současně došlo k navýšení, nyní může každý nahrát až 100 vlastních úrovní. Dříve byl limit 64.

Přečtěte si další naše články z kategorie Stručně: