Pokud už vyhlížíte akční RPG titul Lies of P, který využívá všem dobře známý příběh o Pinocchiovi a zároveň si bere inspiraci z oblíbených soulsovek od FromSoftware, určitě vám neunikla přítomnost nové upoutávky na včerejší akci Summer Game Fest. Přinesla nejen dobré, ale bohužel i smutné zprávy. Samostatně jsme vás o ní informovali zde.

Jako velice pozitivní bereme vydání demoverze, díky níž si budete moct zkusit, zda je pro vás vhodná hra ve stylu Bloodborne zasazená do temného a depresivního prostředí města Krat. Naneštěstí, plnohodnotného vypuštění hry se nedočkáme v srpnu, jak bylo dříve avizováno, ale až 19. 9. Vývojáři nyní vysvětlují, proč se k tomuto mírnému odložení uchýlili.

Tvůrci ze studia NEOWIZ informují své fanoušky prostřednictvím twitterového účtu Lies of P. Samotný posun zdůvodňují pocitem vývojářského týmu, kterému zkrátka přišlo, že „potřebuje ještě několik týdnů na dokončení hry, aby při uvedení na trh poskytla co nejlepší zážitek“.

„Doufáme, že se vám líbil nejnovější trailer na Lies of P ze Summer Game Festu. Těšíme se, až se všichni ponoří do zbrusu nové demoverze, aby mohli prozkoumat naše kdysi bohaté město a objevit temná tajemství, která se v něm skrývají,“ vzkázal NEOWIZ.

Lies of P se tedy spatří světlo světa 19. 9. a hráči si jej budou moci vychutnat na PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S a Xbox One. Chybět nebude ani v bohaté nabídce Xbox Game Passu. Podrobnosti o klíčových vlastnostech titulu uvádíme v samostatném článku.

Pokud by vás zajímalo, jaké další zprávy přinesl Summer Game Fest, neváhejte a projděte si novinky, které si jsme si pro vás připravili, přes tento odkaz.