Jedno z nejhůře hodnocených Call of Duty bude dostupné v Game Passu. Microsoft dnes potvrdil dřívější neoficiální informace. Zájemci si prostřednictvím předplatného budou moci Call of Duty: Modern Warfare 3 zahrát už zítra, 24. 7. 2024.

Tohle Call of Duty: Modern Warfare 3 vyšlo v loňském roce. Vytvořilo ho studio Sledgehammer Games a jde o třetí díl měkkého restartu trilogie, kterou původně vytvořili v Infinity Ward. Bohužel Activision v případě tohoto dílu upřednostnil výdělek před kvalitou. Hráči i novináři kritizovali uspěchaný příběh a velice málo novinek. Zkrátka ve hře není nic, co by opodstatnilo její cenu.

„Kampaň“ Call of Duty Modern Warfare 3 navazuje na události z Modern Warfare 2. Vžijete se do kapitána Price, Ghosta a zbytku Task Force 141, kteří pátrají po ultranacionalistovi Vladimiru Makarovovi.

Vše doplňují online režimy pro více hráčů se všemi mapami z původního Modern Warfare 2 z roku 2009. Jen jsou tyto mapy předěláte, což vyvolalo kritiku, že Activision recykluje dříve vydaný obsah a prodává ho za plnou cenu. Třetí možností je Zombies mód na dosud největší mapě. Před vydáním hry se říkalo, že původně mělo jít o rozšíření pro Modern Warfare 2 z roku 2022. Activisionu však chybělo CoD pro rok 2023, a tak bylo rozhodnuto z toho mála udělat plnohodnotnou hru.

V Game Passu budou dostupné všechny tři části Call of Duty: Modern Warfare 3. Připomínáme, že v den vydání bude ve službě Call of Duty: Black Ops 6. Tento nejnovější díl spatří světlo světa 25. 10. 2024.