Trvalo to dlouho, ale nakonec se i západní hráči v Lost Arku dočkají spojení se Zaklínačem. Populární masivně multiplayerový RPG/ARPG titul novým obsahem poctil jihokorejské hráče už 23. 11. 2022. Dnes bylo oznámeno, že do celého světa se obsah rozšíří 18. 1. 2023 v rámci crossoveru, jenž skončí 22. 2.

Těšit se můžete na průzkum nového ostrova, časově omezené úkoly, spoustu tematických předmětů a kosmetiky a na možnost setkat se se známými postavami světa Zaklínače. Chybět nebude hlavní hrdina Geralt z Rivie, Ciri, Yennefer nebo Marigold.

Čtveřice se přesune do Arkesie, aby odhalila tajemství obklopující mezidimenzionální vír. V rámci crossoveru se hráči vydají na nový ostrov White Wolf Haven, kde odstartuje příběhová linie Zaklínače. Tady na vás čeká série příběhových a denních úkolů, stejně tak lákavé odměny v podobě různých předmětů s tematikou Zaklínače.

O jakých odměnách je řeč? Zahrnuty jsou tři nové písně z jukeboxu, sada karet s pěti postavami ze Zaklínače, pevnost, emotikony, samolepky, selfie a tituly. K mání budou také nové oblečky, skiny na zbraně a účesy.

Pokud jste hráčem Lost Arku a Zaklínač vás moc nebere, tak ve stejné době dojde na aktualizaci. Ta kromě několik oprav přinese vylepšení systému cechů a zlepšení kvality života ve hře.