Společnost Bandai Namco dnes vydala Little Nightmares 2: Enhanced Edition pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Jedná se o vylepšenou verzi hororové hry studia Tarsier, která přidává ray tracing, pohlcující 3D zvuky a více detailů. Do toho vylepšuje volumetrické stíny, interaktivní částice a rychlost načítání.

Na PC i konzolích nové generace je rozšíření zdarma dostupné pro ty, co vlastní původní verzi Little Nightmares 2. Hru si nyní můžete užít v rozlišení 4K při 30 snímcích za sekundu, případně v dynamickém rozlišení 4K při 60 snímcích za sekundu. Na PC si vše můžete nastavit dle libosti.

Little Nightmares 2 vyšlo začátkem letošního roku na PC, PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. Titul jsme doporučili na 8/10. Líbí se nám jedinečný osobitý vizuál, lehké, ale různorodé hádanky a skvělé únikové pasáže.

„Little Nightmares 2 je technicky skvěle povedená hra s jedinečnou atmosférou a živoucím světem, která nabízí příjemně odlišné logické hádanky a strašidelné pasáže. Chybuje ale v repetitivním vztahu k nepřátelům a ničím nepřekvapujícím příběhu, který byl celý řečen skrz trailery a merch,“ uvedla ve verdiktu kolegyně Barbora "wrii" Šalandová.