Life is Strange: True Colors od studia Deck Nine sice vychází až v průběhu září/septembra, ale to zjevně společnosti Square Enix nebrání už nyní zveřejňovat nemalé množství propagačních materiálů. Dočkali jsme se tak nového videa, které představuje postavy, s nimiž se setkáme při hraní, a jména jejich dabérů.

Vidět můžeme nejen hlavní postavy, mezi něž patří protagonistka Alex Chen, Steph nebo Ryan, ale i vedlejší figury a obyvatele města Haven Springs, v němž se nový přírůstek do série Life is Strange odehrává. Nejde přitom nutně jen o lidské postavy, i když ta zvířecí (snad) žádného dabéra nepotřebuje.

Přečtěte si také: Speciální edice Life is Strange: True Colors nabídnou bonusový příběh

Nedávno jsme se dočkali také vydání úvodní scény celé hry, která opět blíže představuje hlavní hrdinku Alex. Při sledování obou videí je pak znát, že vývojáři pokročili v oblasti animací tváří. Speciálně v případě prvního dílu Life is Strange byly animace v obličeji a pohyby úst jedním z mála častých terčů kritiky a i prequel Before the Storm a Life is Strange 2 měly v tomto směru stále co dohánět. Nyní se ale zdá, že jsme konečně dospěli na velmi uspokojivou úroveň. Doufejme, že se tento pokrok projeví i v Life is Strange: Remastered, chystaném remasteru prvního dílu a Before the Storm.

Life is Strange: True Colors vychází 10. září/septembra na PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S a Stadii.