Blizzard proslul skvělými filmečky ke svým hrám a svá kouzla ukazuje také v případě Diabla 4. Po pěkném filmovém launch traileru přichází hraný filmeček od Chloé Zhao. Oscarová čínská režisérka, scenáristka a producentka má na kontě filmy Eternals, Země nomádů a Jezdec.

Filmeček má pěknou atmosféru a je plný strachu, smrti a lidí ze světa Sanctuary, kteří nás prosí o pomoc. Ano, prosí nás o pomoc, herci se totiž dívají přímo do kamery, což vyvolává pocit odpovědnosti. Pomůžete?

„Verze světa Sanctuary ve hře Diablo IV je obrovská a plná dobrodružných příležitostí. Od událostí ve hře Diablo III: Reaper of Souls uplynulo několik desítek let a Lilith, dcera nenávisti, je odhodlaná Sanctuary opět ovládnout. Možnosti, jak můžete hru hrát, jsou bohatší a rozsáhlejší než kdy dřív,“ uvádí tisková zpráva.

Diablo IV vyjde 6. června 2023 pro PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Pokud si koupíte dražší edici, tak se do hry dostanete o čtyři dny dříve. Níže na obrázcích můžete vidět, kdy se přesně hra odemkne. Předběžné stažení bude na všech platformách možné už 31. 5. od jedné hodiny ráno našeho času.