Včerejší vydání Xboxu Series X a Xboxu Series S doprovodily mimo jiné tři hry a my se dnes podíváme na jejich launch trailery. Vydání oslavuje Assassin’s Creed Valhalla od Ubisoftu, Observer: System Redux od Bloober Team a Yakuza: Like a Dragon od Segy.

Assassin’s Creed Valhalla (trailer úplně nahoře) je dostupný nejen na Xboxu nové generace, ale také na Xboxu One, PlayStationu 4 a PC. K vydání PS5 verze dojde zítra 12. 11. Hra vás zavede do éry Vikingů, hrát budete za válečníka Eivora (v mužské nebo ženské verzi) a zažijete plenění Anglie.

Observer: System Redux je předělávka sci-fi hororu z roku 2017. Polské studio Bloober Team se rozhodlo hráčům na Xboxu Series X/S, PlayStationu 5 a PC přinést textury v rozlišení 4K, přepracované modely postav a vylepšené efekty mlhy i deště, které si užijí ve futuristické verzi Krakova jako Daniel Lazarský, detektiv, jenž proniká do mysli jiných lidí, aby našel svého syna.

Vývojáři pro System Redux vytvořili zcela nové vedlejší mise a další sekvence soustředící se na výslechy a tajemství.

Yakuza: Like a Dragon se od svých předchůdců značně liší. Fanoušci série si musejí zvyknout na tahové RPG souboje, nového hlavního hrdinu i nové město. V kůži Ichibana Kasuga, nevýznamného člena nevýznamné tokijské mafiánské rodiny, zavítáte do města Yokohama a jeho okolí, kde si užijete přehršel vedlejších aktivit - například závody motokár.

Yakuza: Like a Dragon vyšla včera na PC, PS4, Xbox One a Xbox Series X/S. PS5 verze se očekává až 2. 3. 2021.