Tři týdny před plánovaným vydání hry přichází společnost Activision s launch trailerem lákajícím na Call of Duty: Vanguard. Video vás naladí na příběhovou singleplayerovou kampaň zasazenou do alternativní verze druhé světové války, multiplayer a zombíky. Vše je v doprovodu písně Taking Me Back od Jacka Whitea.

Kampaň Call of Duty: Vanguard se odehrává v alternativní časové linii druhé světové války po porážce Hitlera. Zaměřuje se na speciální jednotku Task Force One, jež má za úkol zlikvidovat jeho nástupce, Hermanna Wenzela Freisingera z gestapa, a to dříve, než bude dokončen záhadný projekt Phoenix.

Multiplayer nabídne 20 map s novými režimy jako je Champion Hill. Kromě toho bude Vanguard propojen s bezplatným battle royale hitem Call of Duty: Warzone. Tentokrát ještě více než v případě Cold War – dojde na očekávanou novou mapu Pacifik.

Call of Duty: Vanguard vyjde 5. 11. letošního roku na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4 a Xbox One. Dá se očekávat, že v dalších týdnech nás čekají nové trailery a gameplay záběry.