Pracovití fanoušci žádají komunitu o trpělivost. Odkládají totiž velice slibnou modifikací Fallout London, která má přinést poutavé dobrodružství zasazené mezi události prvního a druhého Falloutu.

Na modu pro Fallout 4 pracuje Team FOLON od roku 2019. Po řadě zdržení měl vyjít 23. dubna/apríla tohoto roku. Tentokrát za odklad může nacházející next-gen verze hry. Tvůrci modifikace se bojí, jaké problémy by aktualizace mohla způsobit. Proto nejprve chtějí vše otestovat, zareagovat na případné změny v kódu a opravit eventuální chyby, které next-gen update může způsobit.

Bohužel nevíme, kdy Fallout London vyjde. Vše bude záležet na tom, jaké změny Bethesda v next-gen verzi udělala. Ta vyjde 25. dubna/apríla. Kromě odkladu se autoři pochlubili jednáním s CD Projektem, aby se Fallout London objevil na GOG.com.

Fallout London přinese nový příběh, hlavní mise a vedlejší úkoly. Celkem je namluveno více než 90 tisíc řádků dialogů. O postnukleární britskou metropoli bude bojovat sedm nových frakcí. Děj se odehrává v roce 2237 a těšit se máme na 15 čtvrtí Londýna. Chybět nebude Big Ben, ruiny slavného Londýnského oka (London Eye) nebo zničená Národní galerie. Dle vývojářů je rozsah mapy zhruba stejně velký jako Fallout 4, včetně rozšíření Far Harbor. Více tady.