Dva roky po vydání končí Ubisoft s podporou Assassin’s Creed Valhalla. Aktualizace The Last Chapter, jak název napovídá, bude posledním update hry. Vyjde 6. 12. a propojí některé příběhové linie a nabídne uzavření vašeho pobytu mezi Havraním klanem.

„Aktualizace 1.6.2 bude obsahovat vzrušující nový obsah pro hru, včetně The Last Chapter, dojemného a intimního závěru Eivorovy ságy,“ píše Ubisoft. Bohužel nedojde na New Game +. Dle vyjádření je to kvůli hloubce hry.

Pokud si budete chtít zahrát nový obsah, musíte dokončit hlavní dějovou linii dobytím všech území Anglie, dokončit mýtické příběhy Asgardu a Jotunheimu, vylepšit svou osadu na 5. úroveň a postavit kasárny Jomsviking, stejně tak zabít všechny cíle Order of the Ancients a odhalit jejich vůdce.

Se závěrem podpory už nebudou žádné další festivaly ani časově omezené události. Všechny odměny z festivalů budou k dispozici u všech obchodníků po celé Anglii, stačí jen dokončit úkol „The First Night of Samhain“.

Assassin’s Creed Valhalla vyšla 10. 11. 2020. Příští rok se podíváme do Bagdádu devátého století v Assassin’s Creed Mirage.