Příběhová first-person střílečka Redfall se připomíná krátce před vydáním. Launch trailer má necelé tři minuty a láká hráče na zabíjení upírů na vlastní pěst, stejně tak v týmu až se třemi dalšími přáteli.

„Trailer za doprovodu exkluzivní nové cover verze klasické skladby Black Hole Sun vtáhne naše hrdiny ze starého města ve státě Massachusetts do nadpřirozeného podsvětí a zase zpátky ve víru výstřelů a speciálních schopností. Ve světě, kde po vás jdou úplně všichni, a NAVÍC i upíří bohové, budou naši hrdinové potřebovat každou výhodu, kterou dokážou najít,“ dočteme se v tiskové zprávě.

Redfall připravuje studio Arkane Austin, které pracovalo na sérii Dishonored a Prey. Jejich nový projekt vyjde už 2. 5. tohoto roku na PC a Xbox Series X/S. Hra bude ve stejný den dostupná v předplatném Game Pass. Už teď si můžete titul předběžně stáhnout, u PC verze je to 94,3 GB, Xbox Series X potom 77,31 GB a 40,37 GB u Xboxu Series S, uvádí XboxEra.

A rozloučíme se takovou zajímavostí. Minimálně na krabičkách v Americe je u Redfallu nálepka informující, že 60 FPS Performance Mode nebude v den vydání dostupný. 60 snímků za sekundu je jinak na krabičce standardě uváděno v popisu výkonu konzole Xbox Series X.

To dokládá, že Bethesda do poslední chvíle počítala s tím, že Redfall na Xboxu Series X poběží při 60 snímcích za sekundu. Veřejnost o absence Performance Mode, jenž dorazí později ve formě aktualizace, informovala 12. 4. 2023