Společnosti Ubisoft a OWO oznámily zajímavou spolupráci. Pro fanoušky Assassin’s Creed Mirage vznikla speciální vesta s haptickou odezvou, která má hráče ještě více ponořit do dobrodružství Basima v Bagdádu 9. století.

Španělská firma OWO se specializuje na bezdrátové smyslové obleky, které přinášejí více než 30 různých zpětných vazeb v reálném čase podle toho, co se děje ve hře. Vesta dokáže simulovat bodnutí hmyzem i dýkou, kolizi s prvky v prostředí i střelné poranění. Hráči si vše mohou přizpůsobit v aplikaci, kde je možné měnit intenzitu zpětné vazby. V Mirage ucítíme nejen pohyby a útoky Basima, ale také jeho následky.

Assassin’s Creed Mirage bude oblek od OWO nejen podporovat, ale také vznikne jeho speciální edice. Ta by měla být výdrží baterie srovnatelná s verzí Founders Edition od OWO, tedy přibližně 8 hodin.

ACM edice odráží barvy a vzory oblečení Basima a bude obsahovat digitální kopii hry pro PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S nebo Xbox One. Dále 20 gelových vložek, nabíjecí kabel, úložné pouzdro a simulující zařízení.

Cena ACM edice nebyla zveřejněna, standardní OWO Sensory Suit stojí 499 eur (cca 12 000 Kč). Počkat si musíme také na datum, kdy bude vesta dostupná. Hra Assassin’s Creed Mirage vyjde 12. 10. letošního roku.