Ubisoft zveřejnil nový trailer z Assassin's Creed Valhalla. Video se zaměřuje na hlavní postavu, vikinga jménem Eivor, za kterého budete hrát v mužské nebo ženské verzi. V traileru si vyslechneme prorokyni.

„Sláva na tebe čeká, ale zaplatíš za to vším, co je ti drahé,“ říká prorokyně s tím, že sláva nestačí, varuje před zradou a vysílá k nám signál, že tohle není osud, který by si člověk přímo přál a chtěl ho naplnit.

Přečtěte si také: Bude Valhalla nejbrutálnějším dílem Assassin's Creed?

Norský viking Eivor shromažďuje svůj klan s cílem naplnit touhu a najít nový domov v zemím plné mýtů a legend, ale nebude to mít jednoduché. Vikingové se v Anglii setkají s velkým odporem, budou bojovat se silnými nepřáteli a řešit vnitřní konflikty. To vše při plenění Anglie.

Příběh se odehrává koncem 9. století, uvidíme původní domov Vikingů, napíšeme svou vlastní vikingskou ságu a budeme velet masivním útokům na Saské vojsko a pevnosti skrze celou Anglii.

Assassin's Creed Valhalla vyjde 17. 11. letošního roku na PC, PS4 a Xbox One. Potvrzeny jsou i verze pro PlayStation 5 a Xbox Series X.