V loňském roce se objevilo mnoho slibných a zajímavých her. Mezi nimi najdeme i velmi populární titul It Takes Two od studia Hazelight, který nejenže uchvátil jak mladé hráče, tak oslovil i starší veterány, ale také v loňském roce vyhrál na The Game Awards kategorii Hra roku. Důkazem, o jak moc populární hru se jedná, je i překročení milníku 5 milionů prodaných kopií.

O tento údaj se na svém twitterovém účtu podělilo studio Hazelight a zároveň množství prodaných kopií vyšvihlo hru na nejoblíbenější titul od tohoto studia, čímž strčilo do kapsy populární A Way Out, který prodal „jen“ 3,5 milionu kopií. Tento výkon je o to více obdivuhodný, když vezmeme v potaz, že na hru jako takovou jsou potřeba dva hráči, přičemž není potřeba, aby ji ten druhý vlastnil. Ve výsledku to znamená, že oba kooperační tituly rozhodně hrálo více jak 10 milionů hráčů, a to už je ohromující číslo.

5... to je PĚT miliónů prodaných kopií It Takes Two. Náš tým je naprosto ohromen už jen při pomyšlení na to, kolik hráčů si nyní naši hru užívá,“ pochlubilo se studio na Twiteru

Od týmu Hazelight sice zatím nebyl oznámen žádný další titul, ale těšit se můžeme na televizní a filmovou adaptaci It Takes Two, která nedávno byla oznámena.

Co je tak nějak jisté, tak, že se Josef Fares ve spolupráci s EA pustí do dalšího kooperativního dobrodružství. Dle svých slov nerad pracuje na jednom a to stejném, což znamená, že pokračování jeho předchozích projektů od něj čekat nemáme.