Po aktualizaci Blood Money, díky níž jste se mohli pustit do krkavých loupeží, tu máme aktualizaci další pro Red Dead Online. Ta nese název Il Sovrano Opportunity a do hry se dostane již 10. 8.

Ve městečku Rhodes se objeví proslulý žlutý diamant Il Sovrano a je samozřejmě na vás, abyste se ho zmocnili. Je jedno jakým způsobem diamant ukořistíte, hlavní je, že padne do těch správných rukou. Za splnění této loupeže na vás čeká zbraň dle vaší volby, a pokud ji zvládnete na Ruthless obtížnost, získáte přístup k Duplessis Top Hat, kterou si budete moci pořídit u Madam Nazar.

Velkým překvapením aktualizace je nový herní mód Call to Arms, ve kterém se postavíte nekončícím hordám nepřátel. O tomto herním režimu toho zatím nevíme mnoho, je ale jasné, že budeme bránit město a jeho obyvatele před zatím neznámou hrozbou. Do odrážení vln nepřátel se budete moci pustit již 10. 8., kdy vychází celá aktualizace.

Kromě nového herního módu a loupeže diamantu, tu jsou také menší novinky. Například takový Salón u Saint Denis nabídne tři nové úkoly, jejichž cílem bude získat finance od místních napajedel. Mějte se ale na pozoru, jelikož ne všichni s vámi budou souhlasit a mohlo by dojít k přestřelkám.

První ze série čtyř „rapid-fire passů“ bude dostupný do 9. 8. a následující den dorazí The Quick Draw Club No. 2. Pokud tedy chcete získat The Halloween Pass 2 zcela zdarma, neměli byste pořízení The Quick Draw Club No. 1 oddalovat. Mimo to všichni vlastnící tohoto passu obdrží tento týden speciální slevy a odměny.

Red Dead Redemption 2 společně s Red Dead Online, to jde mimochodem pořídit i samostatně, je dostupné ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. V rámci zpětně kompatibility si tento titul navíc můžete zahrát na konzolích nové generace.