37 her, tedy 37 videí. Tak to byl příděl z letošního IGN Exo. My pro vás máme všechna videa v jednom článků. K těm nejzajímavějším jsme přidali i menší popisek, abyste o titulu věděli více informací.

Začínáme psychologickým hororem z pohledu první osoby MADiSON, který už 24. 6. vyjde na PS5, Xbox Series X/S, PS4 a PC. Později na Switch. Jak se sami můžete přesvědčit, je plný hrůzy. Video ukazuje některé z příšer a fotografické mechanismy, které tvoří jádro hratelnosti.

Voidtrain je sandboxová akce od HypeTrain Digital, která je v předběžném přístupu na Epic Games Store (sleva do 16. 6.) a v říjnu se dostane na Steam. Vedle nových nepřátel se hráči mohou těšit na nové ostrovy k prozkoumání. I v těch bude nejistá gravitace.

Zbrusu nové lokace v nové kampani, noví nepřátelé, nové doplňky a kosmetické maličkosti. To je popis rozšíření Pathogen pro kooperativní střílečku Aliens: Fireteam Elite. Zájemci se dočkají 30. 8. tohoto roku. Půjde o placenou expanzi. Ve stejný den bude dostupná i bezplatná aktualizace. Přinese hardcore režim pro náročnější zážitek.

Minutovým trailerem se připomíná akční survival dobrodružství Forever Skies a potvrzuje, že na PC vyjde už v letošním roce, zatímco na next-gen konzole se dostane později. Hrát budete za osamělého vědce, který se vrací na Zemi dlouho poté, co byla planeta zničena a vylidněna v důsledku rozsáhlé ekologické katastrofy. Naštěstí máte k dispozici hight-tech vzducholoď.

Seznámit se můžete také s third-person střílečkou Gungrave G.O.R.E. Ta se o slovo přihlásí na podzim letošního roku pro Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 a PC.

Jako Grave budete v boji používat transformující se rakev a dvě pistole. Vedle lidských nepřátel je třeba lovit i nadpřirozené protivníky, jako jsou nemrtví a mechové. Některé scény mohou být obzvláště absurdní. Na projektu se podílí Ikumi Nakamura z Ghostwire: Tokyo.

Na 16 hratelných postav láká bojovka DNF Duel od Arc System Work. Poslední představenou je The Enchantress. Titul dorazí 28. 6. na PC, PS5 a PS4.

Těžební sandbox RPG titul Core Keeper se dočká první velké aktualizace. Hráči, kteří jsou součástí předběžného přístupu, se mohou těšit na vodní biom s několika různými ostrovy. Součástí jsou také nové zbraně a vybavení, včetně legendární zbraně. Budete také těžit několik nových druhů rud a cenností, objevovat různé druhy ryb a rostlin a vyrábět některé nové předměty pro svou základnu. Pokud by vám to nestačilo, čekají vás čtyři nové typy nepřátel, nový boss, nové jídlo a mnoho dalšího.

Bližší informace 12. 6. na PC Gaming Show. Za pouhé dva týdny Core Keeper v early access prodal 500 tisíc kusů.

Tohle není nic pro slabé povahy. Připravte se na návštěvu márnice, kde leží podle všeho popálené tělo s rozřízlým trupem. Dle vývojářů se jedná o mysteriózní příběhovou hru s prvky simulace.

„Vstupte do strašidelné pitevny a provádějte realistické prohlídky mrtvol, které vás dovedou k řešení znepokojivých případů a k tomu, abyste čelili hrůzám – nadpřirozeným i těm z vaší minulosti,“ uvádějí tvůrci s tím, že chybět nebude volně hratelný režim Autopsy Only (pouze pitva), zatímco příběh se odehrává v New Orleans v 90. letech minulého století.

Na Steam se Autopsy Simulator dostane v listopadu.

Máme tady další survival, tentokrát s detektivními prvky. V Outbreak Island se dostanete na záhadný ostrov, kde musíte přežít za každou cenu a pomocí kamery, vlastnoručně vyrobených zbraní a dedukce se pustit do vyšetřování záhadného experimentu, který obyvatele ostrova Erlsen přivedl k šílenství. Úřady izolovaly oblast od okolního světa.

Troufnete si? Pokud ano, tak hra vyjde během Q3 2022 na Steamu pro PC.