Včera bylo se vší parádou odhaleno Call of Duty: Black Ops 6. Krátce na to jsme se dozvěděli, že hra bude obrovská. Na Xboxu Series X/S bude zabírat až 300 GB, konkrétně 309,85 GB. To pravděpodobně zahrnuje úplně vše, včetně režimu se zombíky a CoD Warzone. U ostatních platforem to bude určitě podobné.

Co vás může ještě nepříjemně překvapit, tak je nutnost být připojen k internetu. Bez něj si nezahrajete dokonce ani příběhovou kampaň pro jednoho hráče. Je to z toho důvodu využití technologie streamování textur ve všech režimech.

„Abychom zajistili nejvyšší kvalitu grafiky a zároveň snížili množství místa, které hra zabírá na pevném disku, bude hra Call of Duty: Black Ops 6 využívat technologii streamování textur ve všech herních režimech,“ vysvětluje Activision.

Vydavatel rovněž potvrdil, že pro hraní kampaně nebude nutné PlayStation Plus nebo Xbox Game Pass Core (dříve Xbox Live Gold). Hra vyjde 25. 10. tohoto roku také pro PC a poslední dvě generace konzolí PlayStation a Xbox. Rovněž půjde o první Call of Duty, které bude při uvedení na trh dostupné v Game Passu. Microsoft vám chce dát možnost hrát tam, kde chcete a jak chcete. Je na každém, zda si hru koupí, nebo si ji zahraje prostřednictvím předplatného.