Konec roku 2017 se již blíží a já bych se s vámi chtěl podívat na nejočekávanější herní díly pro příští rok. Předem uvádím že hry vybírám já a ne každý musí s mým výběrem souhlasit. Pokud vám nějaká hra v mém výpisu chybí, nebojte se jí napsat i s krátkým popisem do diskuze pod článkem.

Sea of Thieves

Hra z pirátského prostředí, které byl několikrát posunut datum vydání se nedávno dostala do uzavřeného beta testování. O čem ale bude?  Vy jako člen posádky, nebo dokonce kapitán, budete plout po moři, prozkoumávat pevninu, bojovat, nebo se potápět do vraků lodí.

Far Cry 5

Kdo by neznal herní sérii Far Cry? Je tu s námi přece už téměř čtrnáct let, a to už je pěkná doba. Co nám má přinést nový díl? Ubisoft slibuje doposud největší otevřený svět, který zatím ve hrách Far Cry nebyl. Ten bude zařazen do amerického venkova, kde budete čelit fanatickému kultu: The Project at Eden's Gate. Kultisti věří že přijde konec světa a jediná možnost je očištění krví.  

Life is Strange 2

Ano, i tato pecka je v očekávání na rok 2018. Jen o ní prozatím nemáme skoro žádné informace krom toho, že to bude opět příběhová hra s možností vracení času. Nebo ne?

Kingdom Come: Deliverance

Mezi nejočekávanější hry patří i české dílo ze středověkého prostředí. Hra má vynikat líbivou grafikou a propracovaným soubojovým systémem. Děj se má odehrávat ve středověké Evropě potažmo v Česku. 

The Last of Us Part 2

Z mé strany jedna z nejočekávanějších her, i když pouze na Play Station jako jedna z exkluzivit. Znova se vtělíme do kůže Joela a Ellie v postapokalyptickém světě. Příběh se posune o 5 let dopředu a rozvine se nečekaným směrem. Můžeme se těšit na nové přátele i nepřátele a dech beroucí atmosféru. (pomohl Petr Dupal)

Skull and Bones

Čtvrtý díl Assassin's Creed rozdělil hráče na dva tábory. Jeden si zamiloval námořní bitvy, druhý tábor na ně naopak nadával a tvrdil že hra již není to co dřív a pouze těží na úspěchu třetího dílu. Proto Ubisoft námořní bitvy téměř vyškrtnul z dalších dílů, ale dělá na nové hře, která bude kompletně o moři a plavbě po něm.

Za mě by tento stručný přehled stačil. Jde jen o pár her, které jsem vybral já osobně, proto mi prosím napište, zda-li vám zde chybí nějaká vámi očekávaná hra.