Z ošklivého káčátka se stala oblíbená hra. Když Fallout 76 vyšel, byl to neuvěřitelný průšvih. Microsoft dokonce po odkoupení Bethesdy zvažoval zrušení projektu, ale dal vývojářům šanci a všichni společně mohou slavit.

Oslavy 5. výročí Falloutu 76 započaly před měsícem a v průběhu listopadu pokračují. Bethesda se chlubí, že hra má více než 15 milionů hráčů (je v Game Passu). Tihle všichni si mohou nasadit party kloboučky, popadnout své nejlepší zmutované kámoše a vrhnout se na oslavu.

U této příležitosti Bethesda pořádá celou řadu tematických událostí ve hře a chybět nebudou ani slavnostní lahůdky pro hráče.

Přečtěte si také: Seriálový Fallout odpálí první atomovku příští rok na jaře

Až do 21. 11. budou moct hráči v rámci herní události Birthday Challenge Event plnit denní a týdenní výzvy a sbírat speciální tematické odměny, jako jsou party kloboučky, výzdoba pro C.A.M.P., dort a další.

Narozeninovou lahůdku nabízejí také Prime Gaming a Xbox Game Pass. Aktivní předplatitelé služeb Prime Gaming a Xbox Game Pass Ultimate se mohou těšit na bezplatnou odměnu v podobě balíčku Fallout 76 5th Birthday Bundle, který obsahuje exkluzivní předměty pro C.A.M.P., VTU Graduation Cap a slavnostní rámeček do fotorežimu. Tato nabídka končí 17. 1. pro Prime Gaming a 17. 12. pro Xbox Game Pass.