Fanoušci Hollow Knight se při čekání na pokračování musejí obrnit trpělivostí, Hollow Knight: Silksong totiž nevyjde v první polovině letošního roku. Team Cherry očekávanou hru odložil.

Důvodem je snaha pohlídat si kvalitu, protože se za tu dobu hra docela zvětšila. Více informací o titulu se dozvíme, až se bude blížit vydání. To v současné době specifikováno nebylo.

Hollow Knight: Silksong bylo oznámeno na začátku roku 2019, původně mělo jít o dodatečný obsah pro první díl. Vrací se hlavní hrdinka Hornet, tajemná princezna a ochránkyně Hallownestu. Byla ale zajata a unesena do neznámého a úplně jiného království, jemuž vládne hedvábí a píseň. Teď musí získat zpět svou svobodu a zjistit, proč ji potkal takový osud. K tomu bude zapotřebí dostat se na vrchol království nebezpečnou cestou plnou nepřátel a záhad.

Připraveno bude více než 150 zcela nových nepřátel. Zvířata a lovci, vrahové a králové, příšery a rytíři… Všechny bude nutné porazit.

Hollow Knight: Silksong je ve vývoji pro PS4, PS5, PC, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Až hra vyjde, bude hned součástí předplatného Game Pass.