Aktualizace: Vše je jinak? Francouzský leaker odmítl, že by naznačil přítomnost Cilliana Murphyho ve Far Cry 7. Obrázek má znamenat něco jiného. Na vyluštění této záhady si musíme ještě počkat.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Série Far Cry je proslulá záporáky, kteří se vám vryjí do paměti. Ať už je to Dr. Krieger z původního Far Cry, Vaas Montenegro z Far Cry 3, Pagan Min z Far Cry 4, Ull z Far Cry Primal, rodina Seedová z Far Cry 5 nebo Antón Castillo z Far Cry 6.

Není pochyb o tom, že v této tradici bude pokračovat Far Cry 7. Hra sice ještě nebyla dosud oznámena, ale čile se o ní spekuluje. Nejnovější drby souvisejí s hlavním záporákem. Leaker, který dříve informoval o Assassin's Creed Mirage, zveřejnil záhadný tweet. Ten má naznačovat brzké představení nové akce a odhaluje možná i herce.

Podle zmíněného tweetu by se úhlavního antagonisty mohl zhostit Cillian Murphy. Tohoto téměř padesátiletého irského herce můžete znát jako Roberta Oppenheimera z hitu Oppenheimer, případně ze seriálu Gangy z Birminghamu. V tweetu vidíme herce, bombu s časovačem na 72 hodin, obřího kraba a číslo sedm.

Časovač na 72 hodin a číslo 7 vedou fanoušky k tomu, že jde o Far Cry 7. Už v minulém roce se spekulovalo o nelineárním příběhu zaměřený na únos rodiny hlavního hrdiny. Ten má mít 72 hodin na to, aby své blízké zachránil, odpovídat to má 24 hodin hraní. Obří krab může odkazovat na tropické prostředí.

Kdy se dočkáme představení? Vhodnou příležitostí je Ubisoft Forward, prezentace se uskuteční 10. června/júna.