Majitelé Meta Questu 3 se mohou těšit na další exkluzivitu. Tentokrát se do virtuálního světa podívá nájemný zabiják ve hře Hitman 3 VR: Reloaded, která hráčům umožní ovládat dvě zbraně nebo předměty současně. Tato novinka má strategii dodávat nový rozměr. Grafika bude v cel-shaderovém výtvarném stylu a díky interaktivnímu prostředí, které reaguje na každou vaši akci, máte zažít novou úroveň realismu.

Samozřejmě bude také nové uživatelské rozhraní, aby odpovídalo virtuální realitě a intuitivnímu ovládání. Hitman 3 VR: Reloaded vzniká ve studiu XR Games ve spolupráci s IO Interactive.

„Věděli jsme, že fanoušci Hitmana vyžaduje ten nejlepší zážitek ve virtuální realitě, a Meta Quest 3 je pro to ideální,“ řekl Bobby Thandi, ředitel XR Games. V tiskové zprávě vyzdvihl možnost vytvořit rozsáhlá prostředí, husté davy a emergentní sandboxovou hratelnost.

Mimochodem, pro stejný VR headset je určen Batman: Arkham Shadow. Připomínáme, že v IO Interactive se věnují novému projektu. Tím je akční stealth hra s licencí Jamese Bonda.