Vydání Hitman 3 a zakončení trilogie „World of Assassination“ se pomalu blíží. Už 20. ledna/januára budeme moci s Agentem 47 zažít poslední výpad proti organizaci Providence. Už dříve jsme se dozvěděli, že nás tyto snahy zavedou do Dubaje a následně anglického sídla v Dartmooru.

Kromě toho se ve hře dočkáme ještě dalších čtyř lokací a jedna z nich byla nyní pomocí oficiálního videa představena. Vítejte v čínském Čchung-čchingu.

Celé video je zároveň drobnou ukázkou enginu Glacier, na kterém série běží a na kterém poběží i nedávno představená hra s Jamesem Bondem. Hitman 3 by měl být optimalizovanějším než předchozí dva díly a technologie se opět posunula trochu dopředu.

S tím se pojí i separátně oznámená spolupráce s Intelem a optimalizace pro uživatele s 8 a vícejádrovými procesory, což pomůže s komplexními davy v Dubaji nebo destrukcí v Dartmooru. Součástí hry bude také Variable Rate Shading (VRS) a později v roce 2021 přijde i podpora ray-tracingu. A to samozřejmě i zpětně napříč celou trilogií.

Hitman 3 vychází 20. ledna/januára na PC (přes Epic Games Store), PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S. Ke koupi bude v základní i speciální edici.