S blížícím se vydáním Hitman 3 začátkem příštího roku se dozvídáme další informace. Před pár měsíci bylo řečeno, že bude třetí díl oproti oběma předešlým trochu vážnější a temnější. Nyní se vývojáři z IO Interactive podělili o to, co všechno za módy a herní režimy nás čeká. Bohužel je součástí i jedna špatná zpráva.

Ale tedy postupně. Součástí Hitman 3 bude samozřejmě příběhová kampaň se šesti velkými sandboxovými lokacemi. Chybět nebudou ani speciální časově omezené Elusive Targety, které se zároveň oproti prvnímu a druhému dílu dočkají blíže nepředstavených změn. Že by konečně nějaká možnost jejich opětovného hraní?

Součástí hry samozřejmě budou i oblíbené Escalation kontrakty a komunitní Contracts Mode pro vytváření vlastních kontraktů. Návratu se dočká i Sniper Assassin s novými levely, ovšem pouze v singleplayeru. Před vydáním se vypnou i servery pro Hitman 2, bližší data a čas se dozvíme později.

Kromě kooperativního multiplayeru budeme muset dát sbohem i kompetitivnímu Ghost módů. Ten sice nabízel zajímavou premisu v nutnosti tiše a rychleji zabít více cílů než váš oponent, nicméně se celý mód nesetkal s velkým počtem hráčů a neudělal takový poprask, v jaký tvůrci pravděpodobně doufali. Své fanoušky si našel, ale to nestačilo k tomu, aby nedošlo k vypnutí serverů pro HItman 2 a kompletnímu vysazení tohoto režimu pro Hitman 3. Pokud se chcete s Ghost módem rozloučit pořádně, máte čas jenom do konce tohoto měsíce.