Studio IO Interactive představilo všechny lokace, které jako Agent 47 navštívíme ve hře Hitman 3. Dramatický závěr trilogie World of Assassination si užijeme v šesti rozličných lokalitách, kde na hlavního hrdinu čekají nejdůležitější kontrakty jeho dosavadní kariéry.

„Každé místo bylo vytvořeno tak, aby nabídlo jedinečný a nezapomenutelný zážitek; od první mise v nejvyšší budově na světě až po dramatický epilog,“ uvádí vývojáři a přinášejí krátký popisek každé lokality. Bez spoilerů.

Závěrečný příběh, po němž si vývojáři dají od Hitmana pauzu a vrhnou se na Jamese Bonda, začíná na vrcholku světa během slavnostního ceremoniálu. Plešatý zabiják se v Dubaji připojí k nadšenému davu a bude svědkem dechberoucí scenérie a prozkoumá nejvyšší mrakodrap světa - zevnitř i zvenčí budovy.

Po událostech v Dubaji se Agent 47 stěhuje do historického sídla Dartmoor ve Spojeném království. Zde ho čeká mise s vražedným tajemstvím. Bude pouze na vás, zda eliminujete svůj cíl bez otázek. Můžete si totiž zahrát na detektiva a pokusit se vyřešit vraždu spáchanou někým jiným.

V polovině příběhu se dostaneme do Berlína, respektive na předměstí hlavního města Německa s divokým nočním životem. Ve městě můžete zotavit své bolavé rány, stejně tak si užít adrenalinovou zábavu.

Jak příběh vrcholí, Agent 47 se dostává do čínského Čchung-čchingu s neonovými světly a přeplněného lidmi a stánky s jídlem v těsných uličkách. Tohle velkoměsto je dopravním uzlem a nabízí spoustu tajemství mimo vyšlapané cestičky.

Předposlední mise ve hře Hitman 3 a další exotický výlet. Tentokrát se dostaneme do nejznámější vinařské oblasti v Jižní Americe. Mendoza má být ideálním místem pro kochání se krásnými památky a nasátím atmosféry Argentiny. Kromě vinic si užijeme i vrcholky kopců. Opakem jsou ledové Karpaty v Rumunsku s pochmurným pohořím, kde skončí příběh. Čekat máme dramatický epilog.

Hitman 3 vychází 20. 1. letošního roku na PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One a Xbox Series X/S.