Závěr léta je opět ve znamení Gamescomu. Veletrh v Kolíně nad Rýnem odstartuje Opening Night Live. Na show uvidíme nové ukázky z již označených her, stejně tak nějaká ta překvapení.

Na zítřejší večer nás chce nažhavit trailer, který můžete zhlédnout úplně nahoře. My ho doplníme o hry, které určitě budou na prezentaci. Těšit se můžeme na:

Pražští Warhorse Studios předvedou první gameplay záběry z Kingdom Come: Deliverance 2. Půjde o upoutávku, kterou ve středu doplní více než 20 minut z hraní. Plus novináři a tvůrci obsahu vydají své dojmy. Ty najdete také u nás na Indian-tv.cz.

Co rozhodně neuvidíme, tak je Hollow Knight: Silksong. Napsal to sám moderátor a producent Geoff Keighley. Rádiové ticho tak pokračuje a fanoušci musejí být nadále trpěliví.

Naopak se může ukázat Death Stranding 2: On the Beach. Hideo Kojima je velký kamarád Keighleye. Navíc známý japonský tvůrce začal lákat na další postavu, která by se měla v pokračování netradiční akční adventury objevit. Dle fanoušků je to Kenjiro Tsuda, známý japonský herec a dabér.