Společnost Microsoft oznámila druhou vlnu her, která v nadcházejících dnech a týdnech rozšíří Game Pass. Už dnes si předplatitelé mohou na Xboxu Series X/S a přes cloud zahrát vesmírnou singleplayerovou střílečku Everspace 2.

V dalších dnech dorazí další dvě novinky: The Texas Chain Saw Massacre (18. 8. pro PC, konzole a cloud) a Sea of ​​Stars (29. 8. pro PC, konzole a cloud). První jmenovaná vám umožní vžít se do role jedné z postav nechvalně známé rodiny Slaughterů nebo jejich obětí a užít si asymetrický hororový zážitek založený na ikonickém hororovém filmu z roku 1974. Pokud naopak toužíte po něčem méně hektickém, tak Sea of Stars je tahové RPG. Vypráví příběh dvou dětí slunovratu, které spojí síly slunce a měsíce, aby odrazily monstrózní výtvory zlého alchymisty.

Dále je tady Firewatch (17. 8. pro PC, konzole a cloud), mysteriózní hra pro jednoho hráče z pohledu první osoby zasazená do wyomingské divočiny, kde je vaším jediným emocionálním záchranným lanem osoba na druhém konci vysílačky. Prozkoumáte divoké a neznámé prostředí, budete čelit otázkám a činit rozhodnutí, která mohou vybudovat nebo zničit jediný smysluplný vztah, který máte.

A nakonec Gris (PC, konzole a cloud), plošinovka zaměřena na mladou dívku ztracenou ve svém vlastním světě, kde se vyrovnává s bolestnou životní zkušeností. Její cesta smutkem se projevuje v šatech, které jí propůjčují nové schopnosti, aby se mohla lépe orientovat ve své vybledlé realitě.

31. 8. 2023 Game Pass opustí

  • Black Desert (konzole a cloud)
  • Commandos 3 – HD Remaster (PC, konzole a cloud)
  • Immortality (PC, konzole a cloud)
  • Nuclear Throne (PC, konzole a cloud)
  • Surgeon Simulator 2 (PC, konzole a cloud)
  • Tinykin (PC, konzole a cloud)

Než se rozloučíme, tak vás navnadím na září, kdy do Game Passu dorazí dost zajímavé a lákavé hry. Starfield (6. 9.), Lies of P (19. 9.), Party Animals (20. 9.), Payday 3 (21. 9.) a Cocoon (29. 9.). Lze očekávat, že Microsoft oznámí další tituly, které budou součástí dvou vln v září.