Bez tiskové zprávy, bez traileru i bez zmínky na sociálních sítích vydal Ubisoftu hru Far Cry 6 v edici Game of the Year. O této edici se dříve spekulovalo, ale co se dosud nevědělo, tak je cena. Ta je velmi překvapivá, společnost se rozhodla kompletní edici first-person střílečky z roku 2020 prodávat za 120 eur. V přepočtu 3000 Kč, zatímco na PS Store a Xbox Store je za 3300 Kč.

Kromě základní hry obsahuje edice také Season Pass, všechny aktualizace (včetně nové obtížnosti), Ultimate Pack (Jungle Expedition Pack, Croc Hunter Pack a Vice Pack) a nové rozšíření Lost Between Worlds, které má brzy dorazit. Bohužel o něm nebyly sdíleny žádné podrobnosti.

Far Cry 6 dosud obdržel tři DLC zaměřená na padouchy z předchozích dílů série – Vasse, Pagana a Josepha. Za všechny si můžete ve Far Cry 6 zahrát. GOTY edice přidává ještě plnou verzi hry Far Cry: 3 Blood Dragon Classic Edition.

Mnohé hráče překvapilo, že Far Cry 6 obdržel Game of the Year edici, když hra z roku 2020 od žádného velkého/respektovaného magazínu nezískala titul hra roku.