Letošní Future Games Show je úspěšně za námi a my vám přinášíme souhrn videí a trailerů. U těch zajímavějších her i menší informace o samotné hře.

Začneme kooperativní first-person střílečkou Outpost od malého čínského studia Lightning Games. Představte si hejna podivných, kyberneticky vypadajících tvorů ve stylu Matrixu, budování základen a masivní roboty, vzkazují tvůrci o této hře pro PC.

Aaryn Flynn odešel z BioWare a teď chystá Nightingale, kde hrajete za průzkumníka ve viktoriánském stylu, který se ztratil v říši fae.

Jste uvězněni v nestabilní síti portálů a nyní se nemůžete vrátit domů, pouze se můžete vydat hlouběji do magických zemí, uvádí tvůrci s tím, že musíte přežít proti nestvůrám a magickým tvorům. Důležité bude shromažďovat zdroje, které potřebujete k výrobě přístřeší, vybavení, zbraní a dalších věcí.

Pokračujeme gameplay trailerem psychologického příběhového hororu z pohledu první osoby. Luto pro PC láká na extrémní teror z pohledu první osoby. Hrát budete za postavu, která není schopna opustit svůj dům. Vývojáři varují, že hra zobrazuje úzkosti, deprese a sebevraždy. Prozkoumat chtějí monofobii, strach ze samoty, klaustrofobii, strach z uzavřených prostor a nyktofobii, extrémní strach ze tmy.

Tohle jsou zase bezplatné závody bez aut. Pozor na zadek!

Už vás nebaví bojovat proti přesile? Tak to by se vám mohl líbit samurajsko-punkový svět hry Die by the Blade s intenzivními souboji jeden na jednoho. Vyjde letos na PC, PlayStation 5 a Xbox.

Masivní zbraně, pořádné brnění, kostliví nepřátelé a roboti, kteří vás chtějí proměnit v lidskou marmeládu – to vše nabízí nový gameplay trailer na Morbid Metal. Jedná se o hack and slash, rogue-lite akci z pohledu třetí osoby, má připomínat Nier a Devil May Cry.

Máme tady datum spuštění early access verze Turbo Golf Racing pro PC, Xbox Series X/S, Xbox One a Game Pass. Dojde k tomu 4. 8. letošního roku. Právě nyní probíhá druhá beta, testuje se do 20. 6. Přihlásit se můžete zde.

Vítá vás retro-futuristické městečko dobrodružné plošinovky American Arcadia, kde si všichni užívají pohodový a luxusní život, aniž by tušili, že každou minutu svého života tráví v reality show. Pokud vaše osobní hodnocení klesnou, hrozí vám nejhorší osud vůbec – nikoli vyhazov, ale smrt. Hra bude sledovat dvě postavy.

Alaskan Truck Simulator je nadále plánován na letošní rok pro PC a konzole. Pokud se nemůžete dočkat, až se vžijete do kůže kamioňáka na drsném severu, kde nejde pouze o to doručit náklad, ale také přežít, tak na Steamu je demoverze.

Následuje logická sci-fi akce The Entropy Centre, kde budete manipulovat s časem. Cílem je uniknout z hroutící se vesmírné stanice.

Válka na Ukrajině se samozřejmě dotýká i herního průmyslu a některé projekty na ni přímo reagují. Mezi ně patří třeba Zero Losses od týmu Marevo Collective. Jedná se o krátkou hru zasazenou do otevřeného světa, která se zaměřuje na řízení vozidel a hororové prvky. Ačkoliv se Zero Losses soustředí na válku, spíš než akci a boj nám má zprostředkovat tísnivou, temnou atmosféru a nejistý dopad moderního konfliktu.

Lost in Play vás má vrátit do dětských vzpomínek na sobotu, kdy jste v televizi sledovali kreslené filmy. Autoři si představuji, že hráči jejich generace budou hrát před svými dětmi a všichni si tohle dobrodružství užijí. Vyjde v létě na PC a Nintendo Switch.

Bramble: The Mountain King je severská pohádka plná nočních můr. Jednou takovou je Nacken, jenž vychází ze skutečné příšery z evropského folklóru. Žije ve vodě a pomocí hudby láká lidi k předčasným koncům. Hru čekejte počátkem příštího roku na PC a konzolích.

Futuristická střílečka Bright Memory: Infinite s vymazlenou grafikou stále žije, dokazuje nový trailer lákající na konzolové verze. Chystají se verze pro Xbox Series X a S, PS5 a Nintendo Switch.

Thymesia, The Unliving, Ship of Fools, Autopsy Simulator, Sunday Gold, Sweet Transit, The Knight Witch, Batora: Lost Haven a Killer Frequency. Tak to jsou hry, které uvede v budoucnu na trh společnost Team17.

Připraveni na sezónu Formule 1 z pozice manažera? F1 Manager 2022 dorazí koncem léta na počítače i konzole.

Pokémoni trošku jinak, to je Palworld. O tomhle survivalu jsme nedávno psali, tak více detailů zde.

Deadly Premonition 2 vyšlo na Steamu.

Zbytek už jen videa: