Zapomeňte na řízení zoologické zahrady, dinosauřího parku, letiště... V Brewmaster: Beer Brewing Simulator budete vařit pivo. V milé a příjemné místnosti najdete vše potřebné k tomu, aby se vám vaše tekuté zlato vydařilo.

Aby se vám vaření povedlo, musíte vybrat správné ingredience a není třeba se bát. Všechny recepty a postupy jsou rozepsány tak, abyste mohli rovnou vařit a neztráceli čas tím, že budete vařit z vody.

Klíč k nejlepšímu pivu na světě je samozřejmě trpělivost. Správný výběr surovin a přesné dodržování kroků je dalším důležitým prvkem, ale experimentovat, zkoušet a nebát se různých postupů je také důležité. To je to, co si v tomto simulátoru vyzkoušíte a nebudete se muset bát, že každou chvíli upadnete do alkoholového kómatu.

Nový trailer navíc ukazuje, jak moc hra bude pružná ohledně úprav vaší kuchyně a degustační místnosti. Upravte stoly, přisuňte židle a upravte své nástroje tak, aby vám vše šlo snadno od ruky.

Jakmile budete mít vše uvařeno, vychutnejte si plody vaší práce v příjemném prostředí. K dispozici bude kromě hlavní mise i volný mód, kde můžete nějaké postupy hodit za hlavu a rozjet představivost na plné obrátky. Trošku cukru, více hořkosti? Je to jen na vás.

Hra Brewmaster vyjde na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch a PC prostřednictvím služby Steam ještě letos. Pokud si ji však chcete vyzkoušet o něco dříve, můžete si demo na Steamu stáhnout již nyní.