Společnosti Sports Interactive a Sega oslavují a fanoušci s nimi. Podařilo se jim totiž získat licenci na nejslavnější fotbalovou ligu světa. Pokud jste právě začali přemýšlet, zda jde o anglickou Premier League, nebo španělskou La Ligu, tak správnou odpovědí je první volba.

Čtyřletá smlouva na licenci Premier League začne platit od sezóny 2024/25. Takže ve všech připravovaných hrách Football Manager bude zastoupeno všech 20 klubů Premier League, včetně log, dresů a hráčů.

„Od prvních dnů Football Manageru jsme vždy chtěli spolupracovat s Premier League a jsme rádi, že se nám to konečně podařilo,“ komentoval úspěch Miles Jacobson, ředitel studia Sports Interactive.

„Partnerství není jen o obrovských výhodách, které přinese našim fanouškům ve hře, ale také o možnostech, které nám poskytuje, abychom pomohli s neuvěřitelnými věcmi, které Premier League a její kluby dělají mimo hřiště. To zahrnuje komunitní a charitativní činnost, což jsou dvě věci, které nás nesmírně zajímají, a také možnost spolupracovat s některými jejich stávajícími partnery,“ dodal.

Více informací o integraci Premier League do Football Manageru bude odhaleno později.