Vývojáři ze Sports Interactive si letošní ročník svého fotbalového manažera vybrali pro velkou změnu. Rozhodli se přejít na engine Unity, který se má postarat o největší technologický a vizuální pokrok série za celou generaci.

Football Manager 25 má hráče více vtáhnout do hry. „Pusťte se do soutěžení v největší světové lize nebo se vydejte na průzkum něčeho nového – v rámci série si totiž svou premiéru odbývá ženský fotbal. Jeden svět, jeden ekosystém,“ uvádějí autoři. Vzhledem k tomu nabídne hra více hratelných lig a národů než kdykoliv předtím.

„Vyzkoušejte své taktické dovednosti, objevte herní styl, díky kterému budete s radostí sledovat, jak váš tým hraje přesně podle vašich představ. Ať už vás během zápasů potká cokoliv, můžete se díky enginu Unity, který představuje největší technologický a vizuální pokrok FM za celou generaci, těšit na dokonalé vtažení do hry. Toto jsou nové základy naší nové kapitoly,“ přidávají.

Football Manager 25 vyjde 26. listopadu/novembra tohoto roku na PC a Mac. Tento den platí také pro vydání na konzole Xbox a PlayStation 5, stejně jako pro mobilní verze, na které má exkluzivitu Netflix. To Football Manager 25 Touch pro Switch dorazí 3. prosince/decembera. Co se předplatného Game Pass týče, tam bude PC i Xbox verze.