Jako každý rok, i tento si budeme moci během letošního podzimu zahrát nejnovější díl fotbalové série od EA Sports. FIFA 21 je nám dnes prezentována v plnohodnotném traileru, ale o samotné hře toho moc neprozradil. Gameplay trailer uvidíme příští měsíc.

FIFA 21 vás má odměnit za vaši kreativitu a kontrolu nad hřištěm. Hra má zcela nový dynamický systém útoku, propracovanější kariéru a návrat hlásí Ultimate Team i Volta Football s pouličním fotbalem v ulicích, kde si užijete 5 na 5.

Současně došlo k představení hlavní hvězdy. Tou je Kylian Mbappé (loni měl hodnocení 89), jednadvacetiletý útočník francouzského týmu Paris Saint-Germain. Mbappé je tváří celé hry a bude zdobit krabičky všech tří verzí: standardní edice, Champions Edition a Ultimate Edition. Pro FIFA 21 se grafici rozhodli vsadit na netradiční styl obalu.

Přečtěte si také: PC verze FIFA 21 je vytvořena na základě PS4 a Xbox One verzí. Nečekejte velký skok

FIFA 21 vyjde 9. 10. 2020 na PS4, Xbox One a PC, dostupná bude také Nintendo Switch verze v takzvané Legacy edici, která postrádá většinu novinek aktuálního dílu. EA Sports přislíbili také bezplatné aktualizace pro PlayStation 5 a Xbox Series X.

PC verze je vytvořena na základě PS4 a Xbox One verzí. Nečekejte velký skok v grafické kvalitě. Tím se mají pochlubit až next-gen konzole koncem letošního roku.