Studio Giants Software v rámci nadcházejícího FarmConu ukázalo první gameplay záběry z Farming Simulatoru 25. Jde o letmý pohled na vylepšený GIANTS Engine 10, jednu z nových map, stroje a první dojmy z pěstování a sklizně rýže.

Při prezentaci novinek se Giants zaměřil na vylepšený vizuál, včetně přízemní mlhy a lepšího nasvícení, které vynikne jak při sluníčku, tak v noci ze světel strojů. Pokochat se můžeme také novou americkou mapou Riverbend Springs skrz rychlý sestřih s traktorem.

V další části prezentaci došlo na pěstování rýže, jedné z nových plodin ve Farming Simulatoru 25. Druhou potvrzenou je špenát. Pěstovat bude možné dva druhy rýže. S tím souvisí nové specifické stroje. Jak se dalo očekávat, z této nové možnosti není komunita tolik nadšena. Půjde o okrajovou záležitost. Alespoň v případě klasické rýže, protože bude možné pěstovat i dlouhozrnnou rýži, která se sklízí klasickým velkým kombajnem na poli.

Bohužel nebyla ukázaná lepší fyzika a deformace půdy. Na tyto dvě novinky jsou hráči zvědaví nejvíce. Tak snad příště.

Na závěr ještě nové obrázky. Ukazují velký pásový traktor Claas Xerion a řezačku MacDon M1240, která je součástí MacDon Packu určeného pro předobjednávky. Co se obrázků prostředí týče, tak ukazují severoamerickou krajinu, jež se bude pyšnit spoustou volného prostoru.

Farming Simulator 25 vyjde 12. 11. letošního roku na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X|S. Opět nebudou chybět české titulky.