Giants Software lákají na obsah Farming Simulatoru 25. V minutovém traileru je potvrzeno 25 plodin, tři mapy, více než 400 strojů od 150 značek, osm hospodářských zvířat a rozmary počasí, včetně vichřice, která může zničit část úrody.

Farming Simulator 25 je dosud největší a nejambicióznější díl v dosavadní historii této populární série. Virtuální farmáři budou nově pěstovat dva druhy rýže, špenát, hrášek a fazole. Zábavu si užijí na třech mapách, ať už v Severní Americe, Evropě nebo východní Asii.

Díky novým plodinám a výrobním řetězcům budete moci vyrábět další zboží, jako je mozzarella nebo kozí sýr. Také můžete pomáhat místní komunitě při stavbě památek a dodávek dřeva. Renovaci potřebuje asijský chrámový areál, historický obilný výtah i kolosální dětské hřiště.

Příznivci hospodářských zvířat vezmou za vděk buvola domácího, kozy a mláďata zvířat.

Dlouho očekávaná možnost je konečně tady! Půda se bude deformovat. Na vítanou novinku navazují rozmary počasí. Kvůli vichřici a krupobití musíte být připraveni. Mohou vám uletět balíky, stejně tak může být zpustošena část vaší úrody. Pokud byste ale tuhle novinku nechtěli, tak v nastavení můžete ničení úrody vypnout a užívat si jen změnu ročního období s novými příležitostmi pro snaživé podnikatele.

Ve Farming Simulator 25 najdete také namluvené nehratelné postavy. Ty vám nabídnou pomoc ze svých oborů. Dědeček Walter a jeho věrný pomocník se stanou důležitými rádci. Chovatel hospodářských zvířat bude vyprávět o svých zkušenostech se zvířaty a dřevorubec o vyřezávání nepříliš praktických předmětů ze dřeva. Kromě menšího odreagování a zakázek poskytují NPC pomoc se základy hraní. To ocení zejména noví hráči, kteří budou všemu rozumět i díky českým titulkům.

Farming Simulator 25 vyjde 12. listopadu/novembra tohoto roku na PC, Mac, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.